Csodák Palotája (2014. július 23.)

Csodák Palotája (2014. július 23.) HF+DE+BJ+HÉ

A szerda reggeli szokásos készülődés közben megkínáltuk a gyerekeket reggelivel, ezalatt kicsit arról beszélgettünk, mi minden történt az eddigi nyári kószálásokon. A várható rossz idő miatt meg kellett változtatnunk terveinket. Fedett programot kerestünk, így a Csodák Palotájába indultunk el. A Csodák Palotája a tavalyi év óta új helyszínen, a Campona épületében, Budatétényben kapott helyet.

A közel másfél órás út után önfeledten játszottak és fedezték fel a gyerekek a fizika varázslatos világát. Egy előadáson is részt vettünk, ahol az elektromosságról tudhattunk meg többet, érdekes kísérleteken keresztül.

A gyerekek nagyon jól szórakoztak, kellemesen elfáradtak a játékban. Délután 3 óra körül indultunk vissza a Fiókába, ahol fagyival vártuk őket. Mialatt elfogyasztották a fagylaltot, beszélgettünk a napról és arról, hogy ki hogy érezte magát, ki hogy viselkedett. Felelevenítettük azokat az eseteket, amikor a gyerekek feszegették a határokat, tisztáztuk, hogy a szabályokat miért fontos betartani (főleg akkor, amikor csoportban vagyunk és egymásra is figyelünk).

Mi, kísérők, és ők is örültek annak, hogy összességében dicséretet kaptak a gyerekek, mivel a nap elején megbeszélteket alapvetően betartották, és ami a legfontosabb, jól éreztük magunkat mindannyian.

 

Betűméret: A A A
Állásajánlatok
Feltöltve: 2018-09-17 08:20:16
Belépés

Elfelejtett jelszó