Régi korok napja (2014.június 25.)

Régi korok napja (2014.június 25.)

Az első kószálás témája a régi korokba vitte vissza a gyerekeket, egy lovagi tornán mutathatták meg képességeiket. A napot törvényalkotással kezdtük, melynek betartása nem csak a két királyság alattvalóira, hanem a többi kószáláson résztvevő minden gyermekre vonatkozik.

Két királyságot alkottak a gyerekek, királynőt, királyt, udvarhölgyet, udvari bolondot, lovagi szerepet választottak maguknak. A délelőtt folyamán mindenki megalkothatta a szerepének megfelelő jelmezt, kiegészítőket, palástot, fejdíszeket, lovat, kardot, pajzsot, és az egy szem udvari bolond a színes csörgősipkás felszerelését. Ebéd után megérkeztek zenészeink, akik középkori hangszereket mutattak be nekünk és a gyerekek a kertben, a földön csücsülve, elvarázsolva hallgatták a szép történeteket, a különleges zenét és a végén lelkesen ki is próbálhatták a hangszereket.

A két királyság boszorkánykonyhán, varázsital-kóstoláson és lantkalandon, lovagi tornán, diótörésben, almaelkapásban és szoboralkotásban mérhette össze erejét.

 

 

       

 

Betűméret: A A A
Állásajánlatok
Feltöltve: 2018-09-17 08:20:16
Belépés

Elfelejtett jelszó