Az Időseket Segítő Szolgálat Klebelsberg Kunó utcai telephely
Területi gondozás
Az Időseket Segítő Szolgálat Klebelsberg Kunó utcai telephely
Nagy örömhírt osztott meg velünk Éva néni és Laci bácsi, akik a Klebelsberg Kunó utcai nappali ellátásában találtak egymásra, majd 3 év elteltével összeházasodtak.

Feltöltve: 4 hónapja

Éljen az ifjú pár!

Társra találni idősen

„Nem hittem volna, hogy ez lehetséges” – kivétel nélkül ezt mondják azok, akiket olyankor ragad el újra a szerelem, amikor már a konvenciók szerint illik csak a családnak élni, és legfeljebb a lekvár főzésben vagy rejtvényfejtésben jeleskedni. Mintha ők is azt gondolnák, hogy a szerelem korhatáros műfaj, és csak ránctalan, fiatal testekbe költözik.

Éva (néni) és Laci (bácsi) a klubban ismerkedtek meg egy kis „kerítés” segítségével három éve. Azóta összetartoznak, kézen fogva járnak. Mikor beszélgetünk, elmondják, hogy a kapcsolatukban sokkal mélyebb érzéseket és felszabadultságot élnek át, mint fiatalabb korukban. A mostani szerelmük melegebb, lágyabb, megértőbb. Úgy fogadják el egymást, ahogy vannak, nem akarják megváltoztatni.

 

Az időskori szerelem váratlansága a legnagyobb varázsa: a szerelmesek úgy érzik, valami nagyon új, reményteli és izgalmas veszi kezdetét. Nem kárpótol az elszalasztott lehetőségekért, de azzal a reménnyel kecsegtet, hogy ami eddig hiányzott vagy elmaradt, valamelyest pótolható. Az évek nem fognak visszafelé peregni, és nem ringat abba az illúzióba, hogy fiatalságukat kapták vissza, de a frissesség, a várakozás, az izgalom mintha mégis visszahozna valamit.

A héten újabb meglepetést okoztak, amikor szemérmesen „bevallották”, hogy 2018. november 3-án összeházasodtak. Titokban, huncutul, két ismeretlen tanúval, mint ahogy a fiataloknál divat….

Kívánjuk, hogy legyetek boldogok, örüljetek sokáig ennek a különleges ajándéknak, amit a sorstól és egymástól kaptok!

 

Ajánlott hírek
FENO
Vendégek jártak a FENO-ban
6 napja
Vendégek jártak a FENO-ban
FENO
Húsvétra készülünk
1 hete
Húsvétra készülünk
FENO
BEE-BOT ROBOT
1 hete
BEE-BOT ROBOTMÉHECSKE A FENOBAN
Területi gondozás
Alzheimer Café a Pajtás étteremben
1 hete
Szeretettel várunk minden érdeklődőt az Alzheimer Café soron következő előadására, melynek helyszíne: Pajtás Étterem (1157 Budapest, Zsókavár u. 24-26.), időpont: 2019.04.25. (csütörtök) 17-19 óráig
FENO
Nyílt nap a FENO-ban
2 hete
Ezen a héten zajlanak a FENO nyílt napjai
Facebook
Legfrissebb hírek
FENO
Vendégek jártak a FENO-ban
6 napja
Vendégek jártak a FENO-ban
Állásajánlatok
Levendula Nagyi
Kapcsolat

Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Egyesített Szociális Intézménye

1157 Budapest, Árendás köz 4-6.

Tel./Fax:
06-1/306-3184
06-1/307-6263
06-1/ 271-0209

 E-mail: igazgato@eszixv.hu

 Facebook: facebook.com/eszixv